Se det digitale energimærke

Drivkær 32

, 2650 Hvidovre

1 / 22
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1321 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 148 m²
Grundareal 300 m²
Værelser 5
Byggeår 1981
Sagsnummer 10954
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.310
Ejendomsværdiskat 1.138
Renovation 216
Grundejerforening 500
Skorstensfejning 75
Andre offentlige udgifter 17
Husforsikring 382
Ejerudgifter i alt 3.637

Centralt i Hvidovre udbydes rummelig bolig med en særdeles god planløsning. Haven er nem at passe og pleje og giver gode muligheder for et afslapning i den vestvendte have efter fyraften. Der er klinkebelagt vindfang - træd ind ad hoveddøren eller bryggersdøren. Planløsningen er med 3 rummelige værelser i den ene ende og tilhørende toilet med brusebad, og alle er med gulvvarme. I den anden ende har du et dejligt stort soveværelse med god skabsplads og direkte adgang til badeværelse med brus og toilet. Et hjørne spa-bad af mærket Royal er installeret. Badeværelset er pænt stort, flotte klinker og indlagt loftsbelysning. Familiesammenholdet har en meget stor stue med brændeovn og udgang (skydedør) til terrasse og have. Køkkenet er velindrettet og med et tilhørende stort alrum. Bryggers er med grovvask og skab. Bryggers og køkken er spækket med hårde hvidevarer. Der er installeret en nyere varmepumpe.

Der er en velfungerende og aktiv grundejerforening (www.baunebakken.dk) Der bydes bl.a. på kabel-TV, storskraldsordning, fastelavnsfest, legepladser og vaskeplads for bil. Lige nu er legepladsen nærmest denne bolig under renovering. Du skal ikke tænke på plads til bilen, du har din egen faste P-plads. Kvarteret har belyste stisystemer og sikker skolevej til Præstemoseskolen.

Der er kort afstand til østskoven, indkøb på Hvidovrevej med detailbutikker og et butikscenter med supermarked, apotek o.a. som i nær fremtid vil gennemgå en modernisering. Ligeledes nemt for Hvidovre Friluftsbad, et herligt sommer-bade-sted. 
kontakt
Bækkeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand
 
Telefon:
+45
 43548040
CVR nummer:
11918190
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning