Syvhøjvænge 51, 2625 Vallensbæk

USÆDVANLIG RUMMELIG 1 PLANS VILLA MED STOR SKØN UDESTUE

Villaen byder på hele 259 kvm. hvoraf de 54 kvm. udgør udestuen. Boligen kan defineres som indflytningsklar. Der er god plads til en børnefamilie og den kvalitetsopførte udestue giver mulighed for at nyde det danske vejr hele året.

Ejendommen er opført i 1970 og om- og tilbygget i 2011. Du træder ind i entreen via et vindfang. Der er 5 værelser fra lidt over 9 kvm. op til næsten 20 kvm. Køkkenet er indrettet med et langbord ved vinduesparti og modsat nydelige elementer holdt i hvidt og masser af skabsplads. Bryggers grænser op mod køkkenet og her er der ligeledes god bord- og skabsplads. Der er gæstetoilet med brus og badeværelset er med kar med brus.. Den store opholdsstue er inddelt med spiseafsnit og modsat et stort sofaarrangement og brændeovn. Fra stue er der adgang til udestuen - elegant indrettet - og med megen lysindfald. Mulighed for middag i den ene ende og et udestuemøbelsæt i den mdodsatte ende. Der er udgang til haven 2 steder fra udestuen. Der er garage og udhus på samlet 14 kvm. Haven er anlagt med primært græsplæne et stort terrasseafsnit - om sommeren velegnet til masser af blomsterkrukker.

Villaen ligger nemt for Pilehaveskolen med off. svømmehal, daginstitution, Fakta og Vallensbæk Mose. Herudover tæt på S-togsstation og indkøbscenter. En kort cykeltur og du kan befinde i Strandparken med sine indsøer, klitter, sandstrand og lystbådehavn.

Kom - kig - og dan dig et indtryk af denne herlige bolig.