Se det digitale energimærke

Fåreager 92

, 2680 Solrød Strand

1 / 18
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1005 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 136 m²
Grundareal 182 m²
Værelser 5
Byggeår 2013
Sagsnummer 20930
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 776
Ejendomsværdiskat 1.444
Renovation 209
Grundejerforening 292
Andre offentlige udgifter 2
Husforsikring 226
Ejerudgifter i alt 2.948

Dette lækre enderækkehus fra 2013 har en familievenlig planløsning med blandt andet fire soveværelser, to badeværelser og en stor opholdsstue.
Haven byder på to dejlige fliseterrasser, og fra adressen er der gåafstand til Trylleskoven og stranden ved Køge Bugt. Velkommen til Fåreager 92 i Karlstrup.

Rækkehusbebyggelsen har et minimalistisk udtryk. Den enkle, hvide facade er renset for unødig udsmykning, og den brydes af store glaspartier, der sørger for et fantastisk lysindfald i boligen.

Det gode indtryk fortsætter inden døre, hvor de 136 kvm. byder på masser af komfort og kvalitetsmaterialer. Stueplan er dedikeret til det daglige samvær. Foruden en stor, lyst opholdsstue med udgang til haven er der et lækkert spisekøkken. Køkkenets sorte bordplader skaber en flot kontrast til de hvide, grebsfrie elementer, og her er desuden en integreret ovn i arbejdshøjde, som letter madlavningen. Etagen fuldendes af et badeværelse med bruseniche og en rummelig entre med garderobe. Fra entreen leder en trappe op til 1. salen, som udgøres af endnu et badeværelse og de fire gode soveværelser.

Haven er anlagt med en lille græsplæne, og da de to terrassemiljøer er placeret på hver deres side af huset, er der mulighed for at nyde solen både morgen og aften. Med gåafstand til skov og strand er der rig mulighed for lange traveture og friske dukkerter i hverdagen. Der er kun en kort cykeltur til skole og indkøb, og da der ikke er mere end et par minutters kørsel til motorvejen, er beliggenheden også meget pendlervenlig.

Bemærk: Boligen har gulvvarme på begge etager og en fortræffelig beliggenhed i bebyggelsen. Der er carport og et udhus. 
kontakt
Bækkeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand
 
Telefon:
+45
 43548040
CVR nummer:
11918190
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning