Holstedparken 51, 2660 Brøndby Strand

Yderst velholdt rækkehus i Holstedparken. Grundejerforeningen Søholt er veldrevet med grønne arealer og en stor legeplads. Beliggenheden er tæt på indkøb, busser og S-tog i Vallensbæk. Boligen er velholdt og med en skøn solrig sydvestvendt have anlagt med henblik på nem vedligeholdelse og beplantning i større og mindre krukker samt drivhus. I hele husets bredde er der på havesiden en markise. Ejendommen har fjernvarme og med det flotte energimærke er årsudgiften beregnet til under 6000 kroner. Egen carport, redskabsskur og en mindre forhave med flisebelægning.

Boligen indeholder entre med plads til overtøjet og med adgang til et elegant gæstetoilet. Der er trappe op til 1. salen med stor repos og her en loftslem til ekstra opbevaring. Der er 2 rummelige børneværelser og et stort soveværelse.samt et lækkert indrettet badeværelse med brus. På stueplan en meget stor og velindrettet stue med flotte vinduespartier med haven. Køkkenet er i god stand og velgennemtænkt i sin opbyning med hvidevarer. For enden af køkkenet med udsigt til haven er der indrettet spiseplads. Der er bryggers med egen indgang.

Alt i alt en yderst løbende velholdt bolig med mange gode detaljer, herunder havens opbygning - markisen - de flotte store vinduespartier - boligens indgangsdøre - køkkenets særpræg - toilet- og badeforhold.