Lærkehaven 52, 3500 Værløse

Rækkehus med en rigtig god beliggenhed. Rækkehusbebyggelsen er nærmest omkranset af grønne områder og du når Bymidten med alle dens indkøbsmuligheder i løbet af 6 minutter i bil eller tag bussen dertil.

Ryetskov, Farum Sø og Søndersø er velkendt. Der er gangsti til Søndersøskolen og dermed også til svømmehallen og de faciliteter der her bydes på. Er der interesse for golf så er der også stisystem til Værløse Golfklub. Bebyggelsen har et stort fælleshus der kan lejes af beboerne.

Rækkehusene er opført i år 2001 og kendetegnet ved vinduer og døre i mahogni, vingetegl i rødt, tagrender i zink og strøgne mursten. Fra alle rum er der direkte udgang til enten den lukkede have eller det smukke terrasseområde foran rækkehuset

Selve boligen har entre med loftslem med indbygget stige. Det ene værelse har direkte adgang til terrasseområdet med sin særegne opbygning og særdeles velegnet til placering af krukker o.lign. Fra det andet værelse er der direkte adgang til haven. Badeværelset, som har gulvvarme, er med lyse klinker på vægge, bruseafsnit og afsat plads til en vaskesøjle. Entre, værelser, køkken og stue er med parketgulv og stuen er indrettet med sofaafsnit i den ene ende og modsat spisebord op mod køkken og med direkte adgang til haven og haveterrassen. Og så naturligvis et skur på 6 kvm. til haveredskaber med mere.

Der er energimærke C og flotte rapporter på ejendommen. Grundejerforeningens hjemmeside er www.lh2560.dk