Møllerstræde 17, 4160 Herlufmagle

64 kvm. andelsbolig med udhus, have, udsigt og privat parkeringsplads. VELKOMMEN til en lille oase midt i landsbyen SKELBY.

Her får du en dejlig andelsbolig med skøn og ugenert have med udsigt til grønne arealer og skov.

Boligen indeholder entre med skab, badeværelse med brus, køkken med spiseplads, soveværelse samt en dejlig stue med udgang til terrasse og have. Der er i 2017 lagt nyt flot og slidstærkt laminatgulv i soveværelse og stue. Lofter er blevet monteret med gipsplader og fremstår i flot hvidmalet farve. En bolig der fremstår yderst pæn og velholdt. Haven, som vender mod syd, er prydet med buske og planter som skaber en hyggelig atmosfære. Der er virkelig kælet for haven og i 2018 blev der lagt ny træterrasse og opført en smuk pavillon. Herfra kan de forskellige årstider nydes - eller diverse grøntsager og planter dyrkes. Terrassen indbyder til afslapning og bliver holdt i selskab med solen fra morgen til aften.

Boligen ligger i hjertet af Skelby, en hyggelig landsby med cirka 300 indbyggere, kun 12 km. fra Næstved centrum og 6 km. fra Glumsø, hvor der indkøbsmuligheder, bager, slagter m.m. Der er busstoppested tæt på ejendommen. Igennem Skelby løber Suså. Fra boligen tager det blot fem minutter at gå ned til et smukt naturområde med borde og bænke, hvor åen kan nydes. I Skelby ligger Gunderslevholm Gods hvor kanoer kan lejes. I byen finder man ligeledes en gårdbutik, pizzaria, to aktive kirker samt Depotet. Depotet er et vandrehjem/festsal/borgerhus, hvor frivillige arbejder. Mange samles bl.a. til banko.

Andelsboligforeningen er sund og veldrevet med i alt 10 andelsboliger opført 1986. Boligafgiften er lav og boligerne ligger for enden af en blind vej.