To-Bjerg 142, 4300 Holbæk

Med en beliggenhed 5 min. fra Lammefjorden i det velkendte To-Bjerg udbydes velindrettet og velholdt helsårsanvendeligt sommerhus. Det bebyggede areal udgør 149 kvm., heraf er boligarealet på 119 kvm. og så en skøn udestue på 30 kvm.Carport/udhus udgør tilsammen 37 kvm.

Selve boligen er med en bred flisebelagt indkørsel til carport. Indeholder entre og 4 værelser. Et skønt lyst flisebadeværelse med bruseafsnit og håndvask forsænket i skabsarrangement. En hyggelig stue med nyere pilleovn og varmepumpe. Fra stuen kommer du direkte til udestuen. Der er fra udestuen 2 dobbeltdøre ud til have/terrasser og selve udestuen har et utroligt godt lysinfald. Køkkenet er rummeligt med god skabs- og bordplads. Naturligvis med bl.a. opvaskemaskine, vaskemaskine, emfang og kogeplader med induktionsvarme. En stor billardstue med et Søren Søgaard billardbord og belysning samt et mindre hyggehjørne med bord- og skabsplads samt køleskab. Fra billardstuen udgang til flisebelagt gårdhave og udgang direkte til haven.

Boligen har været benyttet helårsmæssigt. Der er Fibia internet og mange indbyggede skabe. Med få undtagelser medfølger indbo/inventar, herunder havetraktor og selvkørende græsslåmaskine.

Grundejerforeningen er velfungerende. På foreningens engareal ved Lammefjorden er der får og køer. En opsat badebro er en del af fællesskabet.

Overtagelse efter aftale - hvad enten det er forår, sommeren, efterår eller helår du ønsker at nyde.